EVA SANCHIS ENCAPÇALA LA COALICIÓ COMPROMÍS PER GODELLA, QUE ES PRESENTA EL PROPER 11 DE FEBRER EN EL SALÓ D’ACTES DE VILLA TERESITA

 

Enric Morera i Mònica Oltra faran costat a Eva Sanchis i renoven l’aposta per a tornar a ser claus en el proper govern de Godella

 

El proper divendres 11 de febrer, a partir de les 19:30 hores, tindrà lloc en el Saló d’Actes de Villa Teresita, al carrer Major de Godella, la presentació de la candidatura municipal del Bloc-Coalició Compromís, que encapçala Eva Sanchis. En l’acte, estan previstes les intervencions de l’actual regidor i portaveu del BLOC de Godella, Genis Ruiz, de la portaveu adjunta del Grup Parlamentari del Compromís, Mònica Oltra, i també d’Enric Morera, Síndic del Compromís i secretari general del BLOC.

Segons ha explicat Eva Sanchis, “la candidatura que encapçale és una llista renovada amb forta presència de joves, de dones, de persones implicades en la societat civil de Godella, amb presència de persones immigrants, i, sobretot, gent amb experiència i moltes ganes de treballar pel projecte valencianista, progressista i ecologista que és el Compromís”.

Cal tindre en compte que el BLOC ha estat present en l’Ajuntament de Godella durant varies legislatures. Ara, amb la coalició Compromís aspiren no sols a renovar, sinó ampliar la seua base social i electoral per fer possible les polítiques del Compromís també a Godella.

La candidata Eva Sanchis ha manifestat que “el programa electoral del Compromís per Godella s’està redactant de manera participativa, a partir de reunions sectorials, amb persones representants del món de la cultura, l’educació, l’urbanisme, l’esport, el comerç i agricultura i amb un important convocatòria i afluència de veïns que agraeixen esta política de baix cap a dalt, present a l’hora de redactar el programa electoral, siga la que guie la política a Godella en la propera legislatura”.

Eva Sanchis i Bargues (nascuda a Godella el 1971) és llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i de l’administració, mare de dos fills i Funcionaria del Grup A de la Generalitat Valenciana. Va ser regidora del BLOC entre els anys 1999 i 2003 i actualment, és membre de l’Executiva Nacional del BLOC.

 

 

Godella, dijous 3 de febrer del 2010