Desprès de dos mesos de reunions amb diversos sectors socials i professionals de Godella, el BLOC enllesteix ja, la redacció dels punts programàtics del programa electoral, amb el qual es presentarà a les properes eleccions locals en Godella.
Durant els mesos de gener, de febrer i de març, s’han celebrat reunions sectorials amb persones i associacions vinculades a : la cultura, els esports, la joventut, l’educació, l’urbanisme, l’agricultura i el comerç. Les reunions han tingut lloc al Centre Cultural Xicaranda i cadascuna d’elles ha estat organitzada i dirigida per un membre de la candidatura. Les conclusions que han estat recopilades, s’enviaran als participants i serviran de base a la redacció del programa electoral municipal.
Tant Ginés Ruiz, actual regidor en Godella, com Eva Sanchis, cap de llista per al 2011, han participat en les mateixes. Eva Sanchis ha destacat que més d’un centenar de persones ens han fet arribar la seua opinió i les seus propostes: “Tothom coincideix en que s’han fet moltes coses els últims anys, però hi ha un descontent general amb algunes actituds del govern municipal socialista: Els treballadors municipals tenen la negociació col•lectiva encallada i els veïns es queixen que no veuen satisfetes les seus demandes més quotidianes: estat de les voreres, parcs i jardins, sorolls i vandalisme, infraccions urbanístiques, guarderia rural i policia…”
Per la seua part Ginés Ruiz, ha declarat que el col•lectiu del BLOC està mobilitzat des de fa mesos: en l’organització de les sectorials, en la recollida de les signatures per l’educació infantil de 0-3 anys a la porta de l’escoles, i també en la tasca de control de la gestió municipal, mitjançant la presentació de mocions i preguntes als plenaris municipals. “Hem estat els primers en presentar públicament la nostra candidatura (el passat 11 de Febrer) i el procés de participació ciutadana, ha estat un èxit i per eixe motiu ens el copien. Tant el PSOE com el PP han estat volcats en els seus problemes interns i han reproduït a escala local les baralles Zapatero-Rajoy, sense preocupar-se de baixar al carrer i escoltar els veïns.”
El BLOC enviarà en uns dies les seues propostes programàtiques als militants i simpatitzants de Godella, per a discutir i aprovar la redacció final del programa i els continguts de la campanya electoral.