El passat divendres 6 de maig va començar a les 21.30 hores la campanya electoral a Godella amb el sopar i concert organitzat pel Bloc- coalició compromís a l’Escorxador.

Les  350 persones que hi assistiren pogueren gaudir de l’espectacle que presentaren el grup Arrop i tallaetes, de Godella, Josep Aparicio Apa, de Godella, i Pep Gimeno Botifarra, de Xàtiva.

Va començar el concert el grup Arrop i tallaetes, que va encendre els ànims dels espectadors per combatre la fresca que feia al recinte i van demostrar el seu gran estil i música. Després , en una actuació combinada, cantaren el gran godellà Apa i el socarrat Botifarra que van fer gaudir els presents de les més privilegiades veus del cant d’estil valencià, acompanyats d’una rondalla exquisida.

________________________________________

També va participar a l’acte la candidata a l’Alcaldia de Godella pel Bloc- coalició compromís Eva Sanchis i Bargues, que va intervenir en primer lloc per donar les gràcies als assistents i a tota la gent que ha col·laborat en la configuració del programa i candidatura electoral, i per dedicar-li el concert a Mireia, la candidata de Godella més jove, amb 18 anys complits fa una setmana.

____________________

Seguidament va intervenir Enric Morera, síndic i diputat de Compromís a les Corts, que venia de gravar el suposat debat electoral de RTVV i que va demanar el vot per a la candidatura municipal i per a la candidatura a les Corts, perquè Bloc-Iniciativa-Verds coalició compromís és la força necessària per a contrarestar les polítiques del Partit popular. Va recordar la iniciativa legislativa presentada per la coalició per a què es cree una xarxa d’Escoletes públiques a totes les comarques valencianes i per a l’escolarització de 0 a 3 anys.