El vot ecològic

Els partits amb més recursos econòmics, que es poden permetre llançar la casa per la finestra en cada procés electoral, poder arribar a enviar tanta propaganda electoral que vertaderament atabala. És el cas de PP, PSOE, IU i UPyD. Ens arriben als nostres domicilis, en carta, amb diversos sobres, paperetes, díptics, etc. I moltes vegades no només es tracta d’un sol enviament.

Mònica Oltra digué l’altra dia en l’acte central de campanya que havia cronometrat que introduir la papereta de Compromís en el sobre només costava #11segonsCompromís. Agafem, per tant, aquesta guia d’un company per si vols fer ecològic un vot útil, perquè des de Compromís només hem pogut que enviar-te un paperet reciclat amb una papereta (al Congrés) a dins:

1 A casa deu d’haver rebut la publicitat electoral de Compromís. Si vols votar-los te n’adonaràs que no hi ha sobre.

2 També deus d’haver rebut la publicitat de la resta de partits.

3 Alguns dels sobres de la resta de candidatures sí que porten sobres per al Congrés.

4 La solució, per tant, sembla senzilla.

5 Poses la papereta de Compromís al sobre de qualsevol de les altres candidatures.

6 I així el 20 de novembre ja ho tens tot a punt.

Arxivat en: ELEC_20N2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *