Intervenció plenari monges

Bona nit a totes i a tots, en estos moments ens trobem davant d’una decisió difícil en un moment econòmic que la fa encara més dificil.

Ara és el moment de ser responsables i de fugir dels interessos partidistes per a buscar el be comú i per això demanem unitat en l’actuació, perquè tots i totes els que votarem hui al plenari representem als ciutats i les ciutadanes de Godella. Hui no caben abstencions perquè el veïns no es poden abstindre d’una cosa que pot afectar i molt al seu futur. Este és un problema de tots, fins i tot dels que no votarem a favor d’aquell Pla General, perquè tots els partits hem estat al govern municipal que arrastra esta expropiació des de fa més de 20 anys i per tant el treball i la solució l’hem de donar entre tots i totes.

Anem a recolzar la proposta que hem treballat des del grup de govern perquè és una proposta feta des de la responsabilitat, el sentit comú i la voluntat d’abordar este problema sense hipotecar el futur de les properes generacions.

Oferim a la propietat encetar un diàleg per tal d’executar la sentència sense vore minvada la qualitat de vida de les persones que vivim a Godella. Esperem comptar amb la bona voluntat de l’altra part i esperem també que les discrepàncies respecte a com executar esta sentència no ens porten de nou a enfrontaments estèrils entre la població que no portaran res bo. Cada persona ha de poder dir amb llibertat el que pensa, sempre des del respecte, i ha de poder manifestar la seua indignació però buscant sempre el diàleg per a aconseguir un bon acord.

La negociació és imprescindible perquè una solució consensuada serà l’única eixida viable .

Considerem que esta sentència no és justa però l’estat de dret ens obliga a executar fins i tot aquelles sentències que no compartim.

Compromís continuarà treballant per tenir les zones verdes públiques que necessitem, per protegir aquelles zones arbrades que mereixen ser cuidades, per no destruir el nostre territori ni el nostre paisatge i per no vore reduïts els serveis que este Ajuntament presta amb tant d’esforç i que tant de be fan a la nostra població, malgrat que ens obliguen a pagar per uns terrenys, que no paguen ni IBI, quatre vegades més del que valdrien ara i per un import que supose quasi el doble del pressupost integre d’este Ajuntament.

Godella no pot pagar en diners al voltant de 16 milions d’euros, si comptem els interessos, sense renunciar a la seua qualitat de vida, als serveis que presta o una pressió fiscal que de vegades ja és ofegadora i la propietat ho hauria d’entendre i hauria d’acceptar el pagament en espècie.

Per tant, reitere que, des de la responsabilitat, el sentit comú, i la fermesa en la defensa dels interessos de la població de Godella, els regidors de Compromis anem a votar a favor de la Proposta d’Acord presentada per l’Equip de Govern, i manifeste que voldríem que siguera refrendada per la unanimitat de tot el consistori, ja que este acord ha de constituir el primer i determinant pas d’una solució favorable per a tots i totes.