L’IES Comarcal organitza un curs sobre mediació, dirigit a la comunitat educativa

Eva Mediació

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Godella, juntament amb la de Burjassot i Rocafort, han engegat un curs de formació de mediadores la finalitat de les quals és resoldre els problemes que es puguen donar en l’àmbit educatiu. El curs, dirigit al professorat, l’alumnat, els pares i les mares es desenvolupa en l’IES Comarcal i compta amb la participació de professionals en la matèria. La directora del centre, Concepció Marí Arener, va estar acompanyada de l’equip de mediació de l’institut i de la regidora d’Educació i de Personal, Eva Sanchis, en la inauguració.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *