El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, participarà el pròxim dijous, 20 de Juny de 2013, en un acte informatiu obert a tota la ciutadania, que començarà a les 20.30 hores a l’Escorxador de Godella.

Joan Baldoví explicarà quina és la faena que fa al Congrés dels Diputats. Repassarà les iniciatives, proposicions i preguntes més importants que ha presentat durant tota la legislatura. Així mateix ens contarà quin és l’ambient que es respira a la Cambra Baixa.

Fins a dia de hui, i tenint en compte les restriccions que tenen els diputats del Grup Mixt, Joan Baldoví ha presentat més de 300 iniciatives parlamentàries, entre preguntes orals i escrites i sol·licituds d’informe, totes referides als interessos dels valencians.

A l’acte també intervindrà Eva Sanchis, portaveu del Grup municipal Bloc-Compromís.

En acabar els parlaments, hi haurà un torn obert de paraules perquè totes aquelles persones que ho desitgen puguen preguntar o fer qualsevol suggeriment, tant a Joan Baldoví com a la resta de participants.

Després hi haurà un sopar on cadascú es porta el bocata i allí hi hauran coses per a picar i beure.

Esteu tots convidats a vindre.

Podeu vore les millors intervencions en vídeo de Joan Baldoví al Congrés dels Diputats: http://joanbaldovi.com/c/intervencions/

Pàgina web: http://joanbaldovi.com/

Twitter: https://twitter.com/#!/joanbaldovi

Facebook:  https://www.facebook.com/joanbaldovi

Compromis godella A3