El regidor de coalició Compromís, Genis Ruiz Montesinos, deixa la seua condició de regidor de l’Ajuntament de Godella i el substitutirà, el proper dia 26, Paco Aràndiga Llaudes, següent de la candidatura a les eleccions. 
 

 

El proper dijous 12 de setembre de 2013, a les 20.00 hores tindrà lloc a la Sala d’actes de Serveis Socials (‘Villa Teresita’) un plenari extraordinari en el que Genís Ruiz Montesinos, regidor de coalició Compromís deixarà el seu càrrec de regidor i ens agradaria que ens acompanyareu en el seu darrer plenari.  

Genís ha estat sempre implicat en la política valencianista i de progrés a Godella i al País Valencià, començant en la Unitat del Poble Valencià (UPV), continuant al BLOC nacionalista valencià i, actualment, en la coalició Compromís.

Gràcies a ell i a persones com ell, l’estima pel nostre poble i el nostre país, així com la solidaritat i l’ecologisme, són valors que han sobreviscut als mercats i a la tendència homogeneïtzadora de l’Estat espanyol i gràcies a persones com ell estem aconseguint trencar el bipartidisime injust que PP i PSOE ens volen imposar.

Ell ha estat present en els moments més difícils del nostre projecte i l’èxit electoral de les darreres eleccions i de les futures que vindràn es també el seu èxit. Des de coalició Compromís volem donar-li les gràcies per tota la tasca realitzada des de les diferents regidories que ha exercit (Cultura, Joventut, Personal, Agermanament i Esports) i celebrar que seguisca treballant colze a colze amb tots nosaltres i implicant-s’hi en la tasca diària de la coalició a Godella i al País Valencià.

Moltes gràcies, Genís, per tots els anys de treball per al poble de Godella en què has exercit la responsabilitat de regidor tant en el govern com en l’oposició.