Intervenció d’Eva al plenari:

Jo només tinc paraules d’agraïment a Genis

Gràcies pel teu treball, gràcies per la teua serenitat, pel teu caràcter dialogant i sobretot gràcies per haver cregut i treballat per este projecte quan el vent no bufava a favor i per haver fet que altres creguerem, perquè sense la teua insistència i la d’altra gent com Joan Cordero, Vicent i Joan Alonso, Carles Frances, JM Aulló, Fina i Pilar Martinez etc… jo hui tampoc estaria ací.

Han sigut 14 anys de dedicació al teu poble i al teu país, 14 anys plens d’alegries, de desvels, de reptes, de reunions, de discussions, de negociacions, i sobretot de treball, molt de treball. Treball que a les persones que ens dediquem a la noble tasca de la política, entesa com a servei a la ciutadania, poques vegades se’ns reconeix, però ja sabem que no ho fem per açò si no per un compromís amb la nostra societat.
Estic segura que el reconeixement el tens també en els projectes que com a regidor has impulsat o recolzat i que han contribuït a fer del nostre un poble millor

Coincidisc amb tu, en que els polítics no ens hem d’eternitzar als càrrecs i que cal donar pas a altres persones. És més, crec que açò hauria de ser obligatori per llei, de ser així tindriem una major qualitat democràtica.

Benvolgut Gines, amb la teua actitud has donat exemple per a les futures generacions i el fruit del teu treball perdurarà en este poble i en el nostre País, però açò no és un adéu si no un fins demà perquè la tasca dels politics no està només ocupant càrrecs si no treballant colze a colze amb la resta de persones del col•lectiu, que cada vegada son més, per a portar més lluny el nostre projecte.

Ara comença per tu una nova forma de viure, per molts motius, i esperem i desitgem que la gaudisques, però sobretot esperem que recorregues també este camí al nostre costat. Estic segura que així ho faràs i ja voras com no parem de donar-te feina per a que no t’aburrisques.

Tu has assumit la veu del teu poble i has sigut la veu del teu poble i seràs per a sempre poble.

Moltes gràcies