Paco Aràndiga Llaudes nascut a Canals (La Costera), és veí de Godella des de fa vint-i-un any i és membre de Coalició Compromís de Godella. Com a tercer de la candidatura a les eleccions municipals de 2011 el passat 26 de setembre va assumir la responsabilitat de ser regidor i de la gestió de les àrees d’esports i agermanament de l’Ajuntament de Godella.
Des d’estes línies volem donar molts ànims al nou regidor i desitjar-li el millor per als anys de gestió municipal que, de ben segur, seran molt fructífers.
Cert és que no estem en temps d’abundància i que el llistó està molt alt després de la gestió anterior, però pensem, sense por a equivocar-nos, que Paco aportarà moltes coses noves i molt interessants.
Paco és molt treballador i molt inquiet. Ja des de fa temps compagina el seu treball com a Catedràtic de Matemàtica Aplicada de la Universitat de València amb diverses activitats socials. Per un costat és i ha estat membre de coalició Compromís de Godella, col·laborant i coordinant activament les activitats i gestió diària del col·lectiu, sobretot en els àmbits de la comunicació i les noves tecnologies. Per un altre costat ha estat implicat en les juntes directives de les AMPA del CP Barranquet i l’IES Comarcal i ha col·laborat amb les escoles de Bàsquet i Futbol de Godella.
En resum, Paco Aràndiga és el millor fitxatge que el poble de Godella hauria pogut fer.

Ànims i a treballar!!!!