Presentació del Club Waterpolo Godella 2013-2014

Prop de 150 nadadors van participar dissabte passat en la festa del waterpolo protagonitzada pel CW Godella que es va presentar davant el seu públic. Tota una vesprada de partits amistosos davant un altre dels clubs de referència de la Comunitat com és el CW Castelló. Totes les categories van poder demostrar les seues credencials de cara a la nova temporada que comença i en la qual hi ha posades grans expectatives. Tots els equips de totes les categories van aconseguir meritòries i treballades victòries –excepte els alevins, que van perdre el seu encontre, i els juvenils, que van empatar a 8 gols–.

Excel·lent imatge com la què ja donaren en el torneig Ciutat de Castelló contra els mateixos espàrrings i on també van collir victòries els equips Masculí A i Masculí B.

1385500_573012042765454_1997479026_n

Arxivat en: ESPORTS, Waterpolo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *