Apa al Capitoli, homenatge a Estellés

El cantant tradicional Josep Aparicio Apa, rendirà tribut al periodista i escriptor Vicent Andrés Estellés, en el 20 aniversari de la seua mort, amb un concert que tindrà lloc els pròxims dies 25 i 26 d’octubre en el Capitoli de Godella. Les funcions se celebraran, el divendres, a les 22.30 hores i el dissabte, a les 20.30 hores.

L’homenatge permetrà a la figura més rellevant del cant d’estil tornar a interpretar les cançons del seu segon disc Cants i Cants, –després de Sentiments, publicat amb La Beniterrania en 2004–, treball que ja va ser presentat en Villa Eugenia al febrer de 2012 i que ha merescut el reconeixement de la crítica, l’acolliment del públic i que va ser guardonat amb el Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Música Folk de 2011.

A Josep Aparicio Apa (veu) li acompanyarà el seu quartet bàsic, format per Ricardo Esteve (guitarra flamenca) i responsable dels arranjaments de l’àlbum, Jesús Gimeno (bateria) i Eduard Navarro (instruments tradicionals). A més, participaran diferents artistes convidats com el saxofonista Ramón Cardo, els cantants Teresa Segarra, Toni Guzmán i Jorge Cobos, l’escriptor i cuentacuentos, Carles Cano i els bailadores Francesc García i Pilar Higón.

Arxivat en: Música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *