l projecte educatiu Comenius es va presentar dimarts passat en les instal·lacions de l’IES Comarcal amb la presència de representants dels tres centres europeus que també hi participaran amb l’institut valencià: Eslovàquia, Eslovènia i Itàlia. A més, la directora del centre, Concepció Marí Arener; el professorat; l’inspector de zona; la regidora d’Educació i de Personal de Godella, Eva Sanchis, i la de Benestar Social de Burjassot, Susana Marco, van donar el seu suport al projecte.

«Vull agrair als professors del Centre l’esforç que fan per millorar la qualitat de la vostra educació i espere que vosaltres també sigueu capaços de valorar el treball que suposa reeixir i organitzar projectes com aquest perquè és una cosa que no forma part de les seues obligacions i que únicament la fan per vocació i per compromís amb ells mateixos i amb la vostra formació».

Es tracta d’un projecte educatiu multilateral centrat en la defensa del medi ambient i l’exploració dels espais naturals de l’entorn que porta per títol Let’s know, let’s love, let’s protect our enviroment i que fomenta la idea de ciutadania europea entre l’alumnat.

«Espere que aprofiteu aquesta oportunitat perquè aquesta experiència us permetrà conèixer altres països, altres cultures, sistemes polítics i, a més, conèixer millor la vostra pròpia terra en haver d’acollir altres alumnes i ser-ne amfitrions».

El projecte tindrà una durada de dos cursos escolars.