Estar preparats davant de qualsevol emergència forma part del treball diari de les persones voluntàries de Protecció Civil de Godella, per això, el cap de setmana passat, un equip local es va desplaçar fins a una zona de muntanya, on van participar en un simulacre de cerca i rescat de persones desaparegudes.

Després d’una telefonada de socors al 112, es va activar un dispositiu especial que va batre la zona i va localitzar la desapareguda que es trobava immobilitzada per una lesió a les cames. La víctima va ser assistida i evacuada ràpidament pel Servei de Protecció Civil. Els exercicis es van repetir en diferents ocasions durant el dia i la nit.

El regidor de l’Àrea, Hermenegildo Estellés, va visitar l’expedició local durant les maniobres i va destacar la implicació de les persones voluntàries d’aquest cos que no dubten a dedicar tot el temps necessari a aquest tipus d’exercicis, amb la finalitat que la seua resposta, en cas de necessitat, siga sempre tan ràpida i eficaç com siga possible.