COMISSIO INFORMATIVA 21/11/2013

Presentació Escola de bàsquet:

16 de novembre de 2013.

Pavelló Municipal.

Programa:

16:30-18:00 Partit 1ª Nacional Femení, RC Godella- El Pilar

18:30-19:30 Presentació

20:30-22:00 Partit 1ª Nacional Masculí CB L´Horta Godella- C.B Borriana

A més es va reconèixer la tasca duta a terme per alguns equips o jugadors del club durant la temporada passada.

Com el cas de l’èxit assolit pel cadet autonòmic a la final A-4. subcampió autonòmic aleví femení. campió autonòmic benjamí de l’escola municipal de bàsquet.

Reconeiximent especial a la Jugadora Sandra Berrocal Climent per la seua participación en la selección Valencia i convocatoria a la selecció nacional. Mencio especial a Miquel Montaner i Jose Maria Rodriguez pels respectius expedients academias totalmente compatibles amb la pràctica esportiva.

FOTO PRESENTACION  L´HORTA GODELLA

Foto de familia amb jugadors de l’Escola municipal i Club, Juntament amb técnics, directius, el regidor D’Esports i Alcalde de Godella

Jocs Esportius Municipals.

El passat 9 de novembre van començar els jocs esportius municipals amb una marcada vocació intermunicipal o comarcal, a les modalitats de Futbol Sala i Basket amb les seguents dades de participació.

7 lligues de futbol sala

8 lligues de basket

Tota la información, Participants, calendaris, resultats i classificacions, etc. corrersponent a estes competicions es pot consultar a . http://www.godella.es/esports. Punxant en els enllaços de la fase intermunicipal de Godella.

Blog d’Esports Godella

Hem creat un Blog d’esports a Godella (http://esportsgodella.wordpress.com) on estem penjant tota la informació d’esports de Godella. En esta pàgina estan col.laborant coordinadors de les distintes escoles municipals i membres de distints clubs esportius.

CARTELL-ESPORTS-600