Programació Nadal Ajuntament de Godella

NADAL-2013-2014

S’acosta el nadal i amb ell, la programació que cada any l’Ajuntament de Godella proposa per a gaudir d’aquestes festes. Aquesta vegada, la Regidoria de Festes, la de Joventut i la d’Esports comparteixen protagonisme en unes dates marcades per les activitats dirigides als més menuts.
La parròquia de Sant Bertomeu va ser l’encarregada d’iniciar aquesta programació amb l’obertura de portes del seu clàssic pessebre el passat 8 de desembre; exposició a la qual li seguiran activitats molt variades, com el lliurament de premis de la Junta Local de Falles de postals i pessebres, el dia 20 de desembre, o el concert de rock solidari en el qual actuaran Orkesta Paradís i Subjecte K, entre uns altres, i que se celebrarà el dia 21 de desembre en el parc del Molí. També l’Associació Ferroviària de Godella tindrà espai en aquesta programació, ja que, com és habitual, exposaran les seues maquetes en l’Antic Mercat Municipal els dies 21 i 22 de desembre.
Després de la visita del Pare Noel, vindran les activitats enfocades als més xicotets, entre les quals destaquen l’espectacle de teatre infantil «Cachí i Bicha» que se celebrarà el matí 28 de desembre, de la mà de Jorge Affranchino i Elma Sambeat. Eixe mateix dia, però per la vesprada, tindrà lloc la gran Sant Silvestre mancomunada amb Rocafort. A més, durant tot el dia, i el següent, el pavelló acollirà el torneig de bàsquet de Nadal, pre infantil i infantil –mentre que el júnior se disputarà els dies 3 i 4 de gener–.
L’espectacle de màgia organitzat per la Clavaria del Rosario i del Salvador, tindrà lloc el dia 2 de gener en el Teatre Capitoli i, mentrestant, diversos tallers manuals i un campionat de ping-pong seran el preludi d’un dels actes més emotius: el lliurament de cartes als Reis Mags, que es realitzarà el dia 3 de gener a les 18.00h de la mà dels Cavallers Templaris.
El Casal Jove AlMatadero oferirà l’espectacle musical familiar «Cantem nadal», el dia 4 de gener. Finalment, l’anhelada cavalcada dels Reis Mags, organitzada per la Regidoría de Festes, posarà punt i final a una variada programació nadalenca.

Arxivat en: Festes, Godella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *