L’esport no para en Nadal

La Regidoria d’Esports ha fet públics els nous horaris dels cursos regulars que ofereix a les instal·lacions municipals perquè ningú es quede sense fer esport en les dates nadalenques. Es tracta de l’oferta que té disponible entre els dies 23 de desembre i 3 de gener i que afecta, fonamentalment, a les disciplines de ioguilates, aeròbic, batuka, Pilates i gimnàstica de manteniment. A més, el gimnàs estarà obert de 17 a 22 hores, els dies 23, 26, 27, 30 de desembre i 2 i 3 de gener.ESPORTSENADAL

Arxivat en: Esports

Comentaris

  1. Julio Rausell Brú diu:

    En sembla molt beneficiòs el no tancament del gimnàs aquestos dies per a qu’es puguen seguir fent activitats sportives. Felicitats i enhorabona per la idea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *