La Junta de Govern de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua va traslladar, a l’Ajuntament de Godella, la seua felicitació pel suport donat al document d’Escola Valenciana «30 propostes per a conmemorar 30 anys de la LUEV (Llei d’ús i Ensenyament del Valencià)». Els vots favorables de l’equip de Govern varen permetre aprovar la moció sobre promoció i foment de l’ús del valencià presentada al ple ordinari del mes de novembre.

 

«Em complau traslladar-li, en nom proi i en el de la institució que presidisc, la felicitació a l’Ajuntament de Godella pel seu interés en l’adopció, per part de les administracions publiques, de mesures per aconseguir la plena normalitat del valencià com a llengua oficial», va expresar el president de l’entitat, Ramon Ferrer en una carta que va dirigir personalment a l’alcalde de Godella, Josep Manel San Fèlix.

 

La campanya 30 per 30, engegada per Escola Valenciana, consta de trenta mesures per a trenta anys de LUEV que es condensen en cinc àmbits: el polític, l’ administratiu, el social, l’educatiu, i l’àmbit de la cultura i la comunicació.

Academia Valenciana de la Llengua