CARTELL-BECARIS

pdfSol.licitud i autobarem

pdfResolució genèrica

L’Ajuntament de Godella ha fet pública la convocatòria de cinc beques destinades a la realització de pràctiques formatives i que estan dirigides a l’estudiantat de Grau en Gestió i Administració Pública; Arxivística; Biblioteconomia i Documentació; Econòmiques; Administració i Direcció d’Empreses; Empresarials; Informàtica; Enginyeria Informàtica; Periodisme i Comunicació Audivisual.

El model de sol·licitud es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament <www.godella.es> i s’ha de presentar en el registre d’entrada de l’Ajuntament, c/ dels Soguers, 2 (polígon dels Obradors). El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el 12 de febrer de 2014.

La dotació mensual bruta de la beca és de 350 €, per beca concedida, que s’abonaran en períodes vençuts. La durada serà de 4 mesos que han d’acabar, necessàriament, abans del 30 de juny de 2014. La dedicació de les persones destinatàries de les beques ha de ser de 20 hores setmanals que s’han de realitzar seguint les instruccions de la persona tutora.