Godella a la “Ruta Estellés”

A proposta del grup municipal de Coalició Compromís, l’Ajuntament de Godella, s’ha adherit a la “Ruta Estellés”. Esta ruta promoguda per l’ajuntament de Burjassot i amb el patrocini del Patronat Terra i Mar de la Diputació de València, pretén posar en valor i donar a conèixer, llocs emblemàtics del municipi de Godella, esmentats en l’obra literària del nostre poeta V.A.Estellès. La proposta, defensada pel regidor F.Aràndiga ha estat votada favorablement per PSOE, Bloc-Compromís i EUPV i l’abstenció del PP.

vaestelles

Aquest itinerari cultural va inaugurar-se en septembre de 2013 a Burjassot, coincidint amb el huitanta-nové aniversari de Vicent Andrés Estellés. És una ruta literària que recorre els carrers i places de Burjassot amb 25 punts interactius on s’expliquen els principals llocs d’interès de l’obra poètica i narrativa d’Estelles. A més, en aquests ‘Punts Estellés’ es poden escoltar cançons, poemes o explicacions sobre la vida de l’escriptor a traves d’un smartphone. I a més la ruta també comta amb una sèrie de quadres de ceràmica en els quals es poden llegir diferents poemes de l’autor.

 

pdfMoció ruta Estellés

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Mocions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *