Recurs contra la llei de règim local

El 27 de Febrer els grups municipals del PSPV-PSOE, Esquerra Unida i Bloc-Compromís de l’Ajuntament de Godella han aprovat presentar un recurs en contra de la llei de reforma local, amb aquesta decisió Godella se suma a molts altres ajuntaments que ja han aprovat presentar recursos.

Com varem exposar a la xerrada-debat el passat 14 de Febrer, la regidora de l’Ajuntament de Godella Eva Sanchis i Manolo Monje, tècnic de serveis socials de l’Ajuntament de Godella, varen explicar a les persones assistents l’atac a l’educació i als serveis socials que suposa la nova llei de règim local aprovada pel govern del Partit Popular.

El dia 13 de març a les 19’30 i a l’edifici de Serveis Socials de Godella es farà una nova xarrada sobre com afectarà esta llei a les àrees d’esports, cultura i joventut a càrrec del regidor Paco Aràndiga i d’un tècnic de l’Ajuntament de València.

Ací vos deixem la postura del Grup Municipal en este punt Intervencio_llei_de_bases

Arxivat en: General, Mocions, Mocions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *