Este matí han visitat Godella, Juan Ponce, diputat autonòmic i Joana Pascual, integrant de la candidatura de Primavera europea-Compromís al parlament europeu, per a interessar-se personalment per dos iniciatives que el grup de govern de progrés de l’Ajuntament de Godella, ha posat en marxa, amb la finalitat de dinamitzar l’activitat agrícola en Godella: el horts municipals i el mercat del dissabte.

Acompanyats pels regidors Eva Sanchis i Francesc Aràndiga, així com diversos membres del col·lectiu de Godella, han recorregut les parcel·les dels horts municipals situats junt a l’antic escorxador i han pogut parlar personalment amb algunes de les persones que allí realitzaven activitats agrícoles. També han recorregut el mercat de productes ecològics i artesanals que els dissabtes s’instal·la al voltant de la plaça de l’ermita, on diversos productors de la comarca, poden realitzar la venda directa del seus productes.

Per a la coalició Compromís la defensa de l’horta com a paisatge, patrimoni comú de tots els valencians i la defensa del llaurador i d’una activitat agrària sostenible, són fonamentals per a aconseguir l’autosuficiència alimentària i un medi ambient saludable. Dins el programa electoral de Coalició Compromís per a les properes eleccions europees, apostem perquè la Unió Europea recolze econòmicament la nostra agricultura mediterrània.

P1070002

PerePonce