Campus multiesportiu 2014

CAMPUSFins al pròxim 23 de maig tindran la possibilitat d’inscriure’s en el Campus Multiesportiu de Godella totes aquelles persones interessades a participar en aquesta activitat dirigida, especialment, a adolescents. «S’ha concebut com una activitat física capaç de canalitzar l’energia pròpia d’aquesta edat. A més, aquesta proposta s’entén com una oportunitat de projecció de tota l’audàcia, la maduresa i la independència recentment adquirides», va explicar el regidor d’Esports, Paco Aràndiga.

Els preus fluctuen entre els 60 euros, per a les persones residents a Godella, i els 80 euros que hauran d’abonar les que residisquen en altres poblacions. L’horari del servei cobrirà tota la franja matinal –des de les 9 fins a les 14.30 h– i es desenvoluparà, al Poliesportiu Municipal, els dilluns, dimecres i divendres i, al Pavelló, els dimarts i dijous.

Entre les recomanacions que ha traslladat la Regidoria d’Esports a les persones interessades, hi ha la d’acudir-hi ben desdejunades, portar begudes rehidratants, esmorzar i roba de bany, i equipar-se amb gorra, protector solar i indumentària esportiva, fresca i transpirable.

pdfFitxa d’inscripció

Arxivat en: ESPORTS, Godella, Regidoria d'Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *