cartelterapias-lowEl Casal Jove AlMatadero acollirà la primera jornada de teràpies naturals i alternatives

El col·lectiu La Burra Vella, amb el Casal Jove alMatadero, dissabte vinent, 21 de juny, organitzarà la I Jornada de Teràpies Naturals i Alternatives de Godella que es desenvoluparà des de les 9 h fins a les 22 h.

La primera de les activitats previstes serà el taller de meditació que oferirà Israel Ángel Góndar.

A continuació, serà Vanesa Manzaneque la que s’encarregarà de coordinar el taller de txi-kung.

A partir de les 11 del matí, Lourdes Ibáñez oferirà una xarrada sobre els cicles femenins i el sòl pèlvic i, a les 12 h, Anabel Martínez, el de ioga.

De 13 a 14, es donarà un gir a la jornada amb el concert Música per a l’ànima, de Luka Soriano, tot just abans del dinar vegetarià organitzat per La Burra Vella que tindrà un preu de 5 euros.

A la vesprada, de nou Israel Ángel Góndar es farà càrrec del taller de relaxació profunda guiada i de la xarrada d’acupuntura i altres tècniques xineses mentre que Fernando Ángel Coronat oferirà la xarrada sobre numerologia a les 16 h. Idhun i Silvia Hernández s’encarregaran del taller de dansa tribal oriental i Quique Tarraso del de dansa kathak. La jornada es tancarà amb el concert que oferirà el Centro Merlinita de Cuencos Tibetanos i amb un sopar de tapes.