«En valencià està més bo» i «El teu pa, al teu forn»

cartell_val

Gràcies al Conveni de col·laboració de l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA de l’Ajuntament de Godella amb la Diputació de València, s’ha fet arribar a tots els forns i pastisseries del municipi el material de la campanya de promoció del valencià «En valencià està més bo» i «El teu pa, al teu forn».

Amb aquesta campanya es pretén promoure l’ús del valencià en un sector molt específic del comerç local alhora que es contribueix a divulgar el coneixement lingüístic.

El material distribuït, uns cartells i uns desplegables amb el vocabulari del dolç i del salat en valencià, castellà i anglès, i unes bosses de pa de cotó impreses amb tinta ecològica, es troba ja en els comerços i alguns propietaris han posat de manifest la seua felicitació per la campanya i l’interès a realitzar les bosses pel seu compte.

A més a més , recordeu que encara esteu a temps de sol·licitar les ajudes als comerços, a les empreses i a les indústries.

Aquestes ajudes estan destinades a premiar la realització de projectes de normalització i d’activitats de promoció del valencià dins dels àmbits respectius dutes a terme abans del 30 de setembre de 2014.

Si cliqueu el següent enllaç accedireu a l’Agencia de Promoció del Valencià (Aviva) de Godella i podeu ampliar la informació amb els accessos als formularis i bases de la onvocatòria.

http://www.godella.es/va/aviva/content/ajudes-als-comercos-les-empreses-i-les-industries

 

Arxivat en: Compromís, Cultura i Educació, Godella, INFORMACIÓ, Regidoria d'Educació, Temes, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *