Possible canvi de parades del Bus Municipal per a donar servei a la Piscina d’Estiu.

bus

La Regidoria de Trànsit i Participació Ciutadana ha informat de la proposta de modificació de l’itinerari de parades de l’autobús municipal per als mesos de juliol i agost. Així, la parada de l’EPLA es traslladaria a la Piscina Municipal en els següents horario de matí: 12.20 h, 12.56 h, 13.31 h i 14.06 h mentres que per la vesprada, els horaris en els que l’autobús pararia en la Piscina serien: 17.56 h, 18.31 h, 19.06 h i 19.39 h.

El regidor de l’Àrea, José Valenzuela, ha sol·licitat la col·laboració i opinió a totes les persones que puguen vore’s afectades per la mesura i que persegueiz «optimizar los recursos disponibles en los meses no lectivos en los que el servicio del transporte puede ser más aprovechable en la piscina que un centro escolar», comentà Valenzuela que confirmà que si no hi ha opossició per parte de la ciutadania, el canvi es realitzaría a partir de l’1 de juliol.

Arxivat en: ESPORTS, Esports, Regidoria d'Esports, Temes, Waterpolo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *