Sopar final de Curs Associació contra el Càncer

CENA

L’Associació contra el Càncer celebrarà un sopar de final de curs.
El pròxim 28 de juny, a partir de les 21 hores, la Junta Local contra el Càncer de Godella tancarà el curs 2013-2014 amb un sopar obert a totes les persones que desitgen participar-hi i que tindrà lloc al local de la Falla Cervantes-Sant Blai.

L’organització ha previst un preu únic per tíquet, a manera de donatiu, que donarà dret al sopar i a participar en el sorteig de diferents articles i complements aportats per alguns comerços de la localitat i per donants anònims.

A més, per a amenitzar la vetlada, la Comissió Fallera de Cervantes ha preparat un espectacle de playback amb el qual es coronarà la nit.

 

Arxivat en: Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *