CARTELL-STAGE-LOW_1

Godella rebrà a músics professionals i estudiants avançats en un dels concerts que tancaran el XXIV Stage Internacional de Música Simfònica, divendres que ve 11 de juliol a les 20 hores, al teatre capitoli.

El Stage brinda l’oportunitat d’obtenir uns coneixements musicals profunds, tant a músics nacionals com a internacionals que, durant una setmana, preparen un repertori simfònic d’alta qualitat. Sota la direcció de Jordi Mora, l’Orquestra Segle XXI interpretarà, en aquesta ocasió, la Simfonia nº 5 en el mi menor de Chaikovski i la Simfonia en fa menor de Webern.

Dins de la filosofia de promocionar a artistes locals de gran projecció, el clarinetista Alejandro Villanueva arreplegarà el testic de José Mor i assumirà el paper solista de la simfonia del compositor austríac. Aquest godellenc va acabar els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2012, sota la tutela de Joan Enric Lluna. Amb 26 anys, ja té una llarga trajectòria i ha col·laborat, entre unes altres, amb l’Orquestra del Palau de les Arts Reina Sofia i amb la Banda Simfònica Municipal de Madrid.

El Stage conclourà el dissabte a les 22.30 hores, a l’auditori municipal de Bunyol on es tornarà a oferir el concert.

 (text  de premsa godella)