El músic godellenc Pablo Rus, tornarà a actuar en el seu poble amb el grup que ell mateix dirigeix, MixTour. El teatre Capitoli albergarà el 7 de setembre a les 20 hores, el concert al qual sonaran obres de George Crumb, Johannes Brahms i John Coolidge Adams. El preu del concert serà de 6 euros –4 amb entrada reduïda–.

Malgrat la seua joventut, Rus ja té una dilatada experiència com a director i compositor de música contemporània. Va estudiar saxofon, música de cambra i composició musical, a més de nombrosos cursos de direcció. Al seu currículum destaca, entre unes altres, la direcció de l’Orchestre Philharmonique de Liége, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, la BBC Scottish Symphony Orchestra i la Holland Symfonia.

No serà la primera vegada que aquesta formació, apassionada per la música del nostre temps, actue a Godella. Fa poc més de dos anys, van desempolsar els seus joguets per a oferir un concert basat en l’obra de Tierkreis de Stockhausen. Rus, a més, profeta en la seua terra, participa de manera puntual en concerts de l’Orquestra del Casino Musical a la qual va dirigir recentment amb motiu del Festival Internacional de Guitarra, Josefina Robledo de Guitarra.