L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, lliura un sobre al President de la Generalitat amb totes les reivindicacons educatives arpovades pel ple de l’Ajuntament

 Ahir 3 de setembre va estar marcat per l’inici del curs escolar a Godella i a la resta del País Valencià.

Des de l’Alcaldia i la regidoria d’educació s’han fet moltes actuacions per a que el començament del nou curs tinguera els menys incidents possibles, tant en qüestions d’equipament com en senyal.itzacions,… Els 2 regidors de Compromís, Eva Sanchis i Paco Aràndiga, han visitat els col·legis públics de Godella. El CEIP Cervantes, on s’ha fet la instal·lació d’una nova cuina a càrrec de l’Ajuntament i on el 4 de setmbre comencen les obres de millora del pati d’esports. El CEIP Barranquet, on ha animat les xiquetes, xiquets, i mestres a preparar amb il·lusió la trobada d’Escoles en Valencià de l’any 2015, que se celebrarà a Godella.

A més a més, assabentada a última hora de la visita del President de la Generalitat i la Consellera d’Educació al col·legi concertat EPLA, l’Alcaldessa de Godella i regidora de compromís, Eva Sanchis, ha participat en l’acte i, lluint la samarreta reivindicativa de les trobades d’Escoles en Valencià d’enguany, ha lliurat al President i la Consellera un sobre amb les reclamacions educatives aprovades pel ple de l’Ajuntament de Godella i que sónt totes contràries a la política educativa que estan imposant.

cuina

barranquet

 

Arxivat en: Comarcal, Compromís, Cultura i Educació, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Regidoria d'Educació, Temes, Uncategorized, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *