Campanya d’ajudes a l’Educació infantil. Del 8 de setembre al 10 d’octubre.

Imagen

Entre el 8 de setembre i el 10 d’octubre es podran presentar les sol·licituds per a acollir-se al Pla d’ajudes de material escolar per a l’alumnat que cursa Educació Infantil en els centres educatius sostinguts amb fons públics (col·legis públics i concertats) del municipi de Godella. Es tracta d’una subvenció de 60 euros que la Regidoria d’Educació destina a aquells estudiants inscrits en l’actualitat en el Padró Municipal d’Habitants de Godella –de la mateixa manera que el pare, la mare, el tutor o la tutora– amb una antiguitat mínima des de la data d’inici del curs escolar 2014-2015.

A més, pot rebre l’ajuda de material escolar l’alumnat la renda familiar anual de 2013 del qual no supere uns mòduls socioeconòmics que es troben entre els 24.089 euros (per a famílies de dos membres) i els 53.665 euros (per a les de vuit).

Ací teniu l’enllaç al model d’instància que cal presentar i les bases de la convocatòria (un únic document).

http://www.godella.es/es/sites/godella.portalesmunicipales.es/files/MODELO%20SOLICITUD%20Ayuda%20MATERIAL%20ESCOLAR%202014%20-%202015%20-%20%20bilingue.pdf

Arxivat en: Cultura i Educació, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Regidoria d'Educació, Temes, Uncategorized

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *