El Mercat de Venda Directa de Godella continua creixent

Imagen El pròxim 1 de novembre, 18 noves parades s’incorporaran al Mercat de Venda Directa de Godella en la que serà la tercera ampliació consecutiva després de la seua engegada, al maig de 2011. En aquesta ocasió, a més de nous productors de fruita i verdura fresques, conserves, melmelades salmorres i pa s’afegiran a aquesta iniciativa pionera parades de formatge de cabra ecològic, postres vegetals, artesania en vímet, joguets, pintures, ceràmica, sabons, tèxtils, cosmètica, llibres i flors, tots ells productes seleccionats a partir de criteris de qualitat ambiental i social, venuts directament pels seus productors.

Més informació a : http://www.godella.es/va/content/el-mercat-de-venda-directa-de-godella-continua-creixent

Arxivat en: Economia i Ocupació, Festes, Godella, INFORMACIÓ, Medi Ambient, Moviments Socials, NotíciesGodella, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *