El València Basket-Nizhni, a TeleGodella

L’Ajuntament de Godella, en concret, la Regidoria d’Esports i la de Comunicació, han produït la retransmissió del partit de pretemporada que van disputar el passat 18 de setembre al Pavelló Municipal de Godella, el València Basket i el Nizhni Novgorod. El partit, que va congregar a 1.500 afeccionats al bàsquet al recinte godellense va estar organitzat pel CB l’Horta Godella.

«Godella és un poble que li ha donat molt al bàsquet del nostre país –va comentar el regidor d’Esports Francesc Aràndiga– i per a nosaltres, gaudir d’un partit com aquest, un autèntic encontre d’Euroliga, va ser tot un privilegi amb un resultat tan bo que, des del València Basket ens han reconegut que estan interessats a repetir».

L’encontre, gravat a tres càmeres, compta amb la narració del periodista local Sergi López i amb els comentaris de Luis Sancho de Rosa.

Arxivat en: Bàsquet, ESPORTS, Esports, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Regidoria d'Esports, Regidoria d'Esports, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *