L’EPA de la Regidoria d’Educació afronta un mes de novembre ple d’activitats

L’Escola de Persones Adultes de Godella prepara un mes de novembre replet d’activitats culturals. El dia 3, a les 20.15 hores, s’inaugurarà l’exposició solidària a benefici del Casal de la Pau al Centre Cultural Xicranda. Es tracta de la segona edició d’aquesta mostra sorgida a iniciativa dels alumnes de ceràmica de l’EPA després de la celebrada el passat mes de febrer amb notable èxit.

També el Casal de la Pau serà protagonista en l’activitat prevista per al 6 de novembre, a Xicranda, en la qual l’advocat de la institució, Juan Molpeceres, oferirà una xarrada sobre prevenció de la delinqüència en els joves.

El dia 19, el Club de lectura, treballarà l’obra del Premi Nobel de Literatura 2014, Patrick Modiano, amb la seua novel·la En el cafè de la joventut perduda. Serà a les 19 hores, a l’aula 4. Just un dia abans que partisca cap a Requena el viatge cultural organitzat per l’EPA però obert al públic en general. Després de l’eixida, que tindrà lloc a les 9 del matí, es visitarà el conjunt històric-artístic del Barri de la Vila, les Coves de la Vila, el Museu de la Torre de l’Homenatge i el Museu del Vi de Requena (Palau del Cid). El menjar i la vista a la vesprada al celler Pago de Tharsys estan inclosos en el preu de 18 euros per a les persones associades a l’EPA i de 20 euros per a la resta. La volta està prevista a les 20 hores.

Finalment, el 26 de novembre, a les 19 hores, se celebrarà la reunió de l’Associació d’Alumnes en la qual es tractarà l’informe econòmic d’inici del curs i la planificació de les activitats per al segon i el tercer trimestre.

Arxivat en: Cultura i Educació, Godella, Regidoria d'Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *