ImagenEl ple de Godella va aprovar per unanimitat, en la seua sessió ordinària del mes d’octubre, les ajudes destinades al Fons de Solidaritat Internacional. Malgrat que el pressupost s’ha reduït en els últims anys, s’han mantingut els 35.000 euros de la partida per la qual cosa, el percentatge d’aquesta partida, s’ha incrementat considerablement.

Amics de don Ursi i El Bañado, amb el seu projecte de promoció i suport als joves del Bañado Tacumbú rebran 9.000 euros. La mateixa quantitat que l’Associació Camino que va presentar un projecte per a millorar la salut bucal i les condicions de vida en el Torno. L’entitat que major assignació rebrà serà la Fundació NED (Neurologia Educació i Desenvolupament) l’objectiu de la qual serà la instal·lació d’un sistema de gasos a l’institut neuroquirúrgic de Zanzíbar.

«Per desgràcia, som de les poques administracions que mantenen aquest tipus d’ajudes i per açò, s’han incorporat 2 noves entitats al procés d’adjudicació», va comentar la regidora de Benestar Social, Rosa Barat. Solidaris per Burkina Faso – Amics de Tamasgo és un dels nous col·lectius d’enguany al qual s’ha assignat 2.500 euros per al seu projecte de restauració del centre d’alfabetització i ajuda alimentària i esportiva a les escoles. Finalment, Solidaritat i Ajuda a la Infància de Madagascar rebrà 4.500 euros per a finançar l’operació i rehabilitació de xiquets amb raquitisme.

text extret de http://www.godella.es/va/content/godella-augmenta-el-percentatge-de-les-seues-ajudes-la-cooperacio