La Regidoria i el Comitè d’Agermanament de Godella han signat un conveni per a regular la col·laboració que es prestaran, de forma recíproca, ambdues institucions. Francesc Aràndiga –regidor d’Esports i Agermanament–, i Rosa Estellés, presidenta del Comitè, van formalitzar l’acte en presència de l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

Entre les obligacions que assumirà el Comitè es troba la gestió de nous intercanvis escolars, esportius, culturals i associatius; la difusió de les seues activitats, l’allotjament de les persones participants i l’assessorament a la Regidoria en aquestes funcions. Per la seua banda, l’Ajuntament de Godella es reserva la relació institucional i política amb els consistoris de Noisy le Roi i Bailly amb els qui proposarà conjuntament, i amb caràcter anual, un pla d’activitats. En el conveni també es nomena al regidor d’Agermanament membre de ple dret de la Junta Directiva del Comitè.

Entre les activitats ja previstes per a les pròximes dates, els dies 29 i 30 de novembre i 6 i 7 de desembre, una delegació de Godella participarà en els marchés de Nöel de Bailly i de Noisy le Roi, respectivament, en els quals es realitzarà una degustació i venda de productes tradicionals valencians, així com artesania elaborada pels alumnes de Koynos i productes de ceràmica de l’Escola de Persones Adultes de Godella.