L’Ajuntament de Godella ha adjudicat la sala d’assajos habilitada al CEFIRE als tres grups que han obtingut major puntuació segons els criteris que es van publicar al web i que es basaven en l’empadronament al municipi i en l’edat, fonamentalment.

Imagen

Després de valorades les sol·licituds, en primer lloc ha quedat el grup de hard rock punk Kontraya; en segon lloc: Impostores, d’estil hardcore punk electrònic i en tercer lloc, l’Associació Cultural Colla de Tabalet i Dolçaina. Els objectius de la iniciativa són potenciar l’expressió artística dels joves mitjançant la música, proporcionar el lloc necessari per a assajar i dinamitzar la creació de nous grups musicals. Hi ha establert un termini de 5 dies hàbils per a reclamacions a partir de l’exposició pública de l’adjudicació i, en cas de no presentar-se’n cap, la llista provisional s’entendrà definitiva.

En vista de la proliferació de bandes de música conformades per joves de la localitat i atesa l’absència de locals d’assaig adaptats i pròxims a Godella, la Regidoria de Joventut va decidir habilitar un espai per als grups en una de les aules de l’antic CEFIRE.

La cessió del local és de caràcter semestral, per la qual cosa, l’autorització s’expedeix per a un trimestre, renovable automàticament si l’Ajuntament, en el termini de 15 dies, no comunica l’acabament d’aquest ús. Una volta haja finalitzat el període de concessió semestral, es farà una nova adjudicació als tres grups següents de la llista amb més puntuació i així successivament fins que s’esgote. Llavors s’obrirà un nou termini de 15 dies per presentar noves sol·licituds.