També hem donat suport a altres regidories …

Hem finalitzat la rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament, respectant la façana i els elements protegits, amb una notable reducció del pressupost final de l’obra. Un edifici funcional i accesible, que permet donar millor servei al públic i en millors condicions de treball.

WP_20140829_007

Hem posat en marxa el portal de la transparència que permet consultar les ordenances, la informació cultural, juvenil o esportiva, els contractes, la convocatòria de beques i d’ajudes o els pressupostos municipals, així com facilitar els seus tràmits amb l’administració, sense eixir de casa.

transp

Hem recolzat les activitats culturals de les nostres associacions i hem reivindicat, sense èxit, cal dir-ho, la constitució del consell assessor de cultura per tal de poder coordinar millor la programació cultural.

Ampliació dels horts d’oci i de les parades del mercat de venda directa dels dissabtes.

 horts_oci

Hem impulsat la mancomunitat de serveis i les activitats amb pobles veïns: Rocafort i Burjassot.

Hem fraccionat el pagament i bonificat l’IBI i les taxes, per aquells casos que els ciutadans afectats no puguen fer front al seu pagament.

Hem renovat i ampliat els contractes municipals per a la prestació de diversos serveis (neteja i recollida de fem, jardineria, piscina, etc) Cal dir que és obligació d’una administració responsable garantir la prestació d’ estos serveis amb eficiència i que la seua possible reversió és un procés llarg que requereix planificació e informes previs i fortes inversions. Malgrat que era un punt del pacte de govern, cap grup polític ha presentat una alternativa seriosa i estudiada en este sentit i els últims mesos s’ha procedit amb normalitat a la renovació dels contractes vigents com l’autobús urbà o el servei de bicicletes.

Gestió prudent del pressupost municipal col·laborant des de les nostres àrees a contindre la despesa i poder liquidar sempre els pressupostos amb romanents positius.

Ampliació important de la partida destinada a emergència social i manteniment dels fons destinats a cooperació internacional.

Arxivat en: Agència d'ocupació, Agermanament, Cinema, Compromís, Comunicació, Cultura i Educació, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, ELEC_2011, ELEC_2015, Festes, General, Godella, INFORMACIÓ, Música, Participació, Pintura, Radio Godella, Sanitat i Benestar Social, Temes, Uncategorized, Urbanisme i Medi Ambient, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *