Durant estos 4 anys hem executat gran part dels projectes del programa electoral de Compromís i que després, de comú acord amb PSOE i EU, incorporàrem al programa de govern. No obstant això, la caiguda d’ingressos per la crisi econòmica, la contrareforma de l’administració local i les retallades imposades pel govern central, ens han impedit realitzar-ne d’altres. Solament l’estalvi i el recolzament puntual de la Diputació, ens han permès fer algunes inversions més elevades.

El pacte de govern entre EU, PSOE i Compromís, va ser fruit d’unes intenses negociacions. La rotació en l’Alcaldia és una conseqüència de la creixent pluralitat de la vida política, on cap partit gaudeix de majories absolutes i això ens obliga a arribar a acords amplis per governar. Durant 10 anys Compromís hem recolzat alcaldies socialistes i amb la rotació en l’alcaldia, en este últim any de legislatura, hem demostrat que els regidors de Compromís no solament sabem gestionar amb eficiència les nostres àrees, sinó que també tenim l’experiència i la capacitat per assolir la màxima representació municipal, com està demostrant Eva Sanchis.

eva_sacrecor

En paraules d’Eva Sanchis, ‘ L’alcaldia suposa un gran sacrifici personal  i professional, per a la persona que l’ocupa, però també és una experiència enriquidora que et permet conèixer de primera mà els problemes i els esdeveniments del teu poble, així com les necessitats dels teus veïns i veïnes’.

Compromís ha estat l’únic partit que durant estos anys ha mantingut tots els seus compromisos de treball en l’equip de govern. Això ha fet que l’Alcaldia, especialment este últim any, haja hagut d’assumir les delegacions a les que han renunciat alguns regidors. Per eixe motiu, Eva Sanchis ha hagut d’acumular la gestió de l’Alcaldia, Personal, Consell Agrari i Educació amb Urbanisme i Serveis Municipals, tasques que hem assumit i hem dut endavant en positiu, perquè els ciutadans no es vegen afectats per estos vaivens polítics.

Relleu regidoria set_2013

Durant la legislatura s’ha produït el relleu, previst, de Genís Ruiz (regidor d’agermanament i d’esports) per Paco Aràndiga, com una mostra de l’aposta de Compromís per la renovació i la limitació temporal en els càrrecs electes.

La transparència ha sigut una màxima en la nostra gestió. Vàrem ser el primer partit que va donar publicitat als sous de tots els seus càrrecs, tant polítics (diputats, alcaldes i regidors), com assessors i personal de confiança.

evadiari

 

Hem treballat d’una forma pròxima i transparent, implicant les persones i les associacions en la gestió. Iniciatives com el blog d’esports ( http://esportsgodella.wordpress.com ) on participen clubs i escoles esportives, la web d’agermanament on participa el Comité d’agermanament o el Diari de l’Alcaldia que ha posat en marxa la nostra cap de llista Eva Sanchis, durant l’any que ha estat alcaldessa, en són exemples.