Les festes estan conformades per un ampli ventall d’activitats que duen a terme confraries, comparses, clavaries, penyes, falles, associacions i l’Ajuntament al llarg de tot l’any.

Recolzament de l’Ajuntament

Estes activitats, que es fan al llarg de l’any i, especialment, a l’estiu, són el resultat final d’un treball intens de preparació i coordinació de molta gent implicada en la vertebració de Godella com a poble, i des del consistori hem de recolzar-les, garantint els drets de tota la ciutadania.

Festes multigeneracionals

Les festes s’han d’adreçar a totes les franges d’edat, tant als menuts com a la gent major, i l’Ajuntament ha de complementar l’oferta que oferisquen les entitats festeres.

Reorganització de les festes

Des de Compromís, iniciarem un procés de reflexió al voltant de les festes, orientat a dos objectius fonamentals: millora de les activitats festives, dins del que són les nostres tradicions i increment de la participació ciutadana.

Participació de la ciutadania

Impulsarem la participació de la ciutadania particularment i de forma associada en les festes. Cal fomentar que d’una manera lúdica i festiva totes les persones i associacions compartim les activitats i convertim Godella en el centre d’atenció, no només durant l’estiu sinó també durant la resta de l’any.