Cartell Conservatori

El Conservatori Professional de Música Pintor Pinazo de Godella ha obert ja el termini d’inscripció per a les proves d’accés al curs 2015-2016 que, com ja és habitual, es realitzarà en dues convocatòries diferents: una, fins al 29 de maig, i l’altra, de l’1 al 15 de juliol. S’ofereixen en total 34 places amb dues vacants de cadascuna de les disciplines següents: flauta, clarinet, oboè, fagot, saxofon, trompa, trombó, tuba, percussió, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra i piano.

Els ensenyaments professionals de música van dirigits a joves d’entre 12 i 18 anys, complits l’any natural d’inici i de finalització dels ensenyament2s, respectivament. El fet d’iniciar els ensenyaments professionals amb menys de 12 anys o més de 18 es considera excepcional i necessita de certes autoritzacions.

Les persones majors de 18 anys han de sol·licitar per escrit, a la Direcció del Centre, poder presentar-se a les respectives proves d’ingrés o d’accés, tant del primer curs com de la resta de cursos dels ensenyaments professionals. El Consell Escolar del centre haurà d’avaluar l’excepcionalitat que puga concórrer en les persones aspirants.

La inscripció per a les proves d’accés al curs desitjat s’ha de realitzar mitjançant la sol·licitud que es facilita a aquest efecte, per a cada convocatòria, en la secretaria del Conservatori, de dilluns a divendres, des de les 16.00 fins a les 21.00 h, i en les dependències de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Godella (edifici Xicranda), de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 h.

Proves d’accés