Mercat de venda directa. Activitats Juny. Dissabte 6, 13, 20 i 27. 12.00 hores.

Activitats Mercat Juny

El Mercat de Venda Directa que cada dissabte al matí ofereix, a la plaça de l’Ermita, productes del camp de proximitat, alimentació i artesania ja ha anunciat la programació d’activitats que proposarà aquest mes de juny.

El dissabte dia 6, a les 12 h, la xaranga Kriptonita realitzarà una cercavila que conduirà les persones que ho desitgen, des del Mercat de Venda Directa fins al parc del Molí (placa d’Enric Cullell), on els esperarà el concert de BridaRock.

El dia 13, Cuca Balaguer impartirà un taller de gravat i el dissabte 20 se celebrarà la Festa del Solstici d’Estiu, amb música i monòlegs. El mes el tancarà Alberto Martínez (Atacc-No al TTIP València), el dissabte 27, a les 12 h, amb la xarrada sobre el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP), que es negocia a porta tancada entre la UE i els EUA.

Arxivat en: Agricultura - Consell Agrari, Economia i Ocupació, Festes, Godella, INFORMACIÓ, Medi Ambient, NotíciesGodella, Pàgina recomanada, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *