Bon dia a totes i a tots.

En nom del grup municipal de Compromís per Godella, la nostra enhorabona a totes les persones de Godella, especial per a les regidores i regidors electes i, com no, a la nostra Alcaldessa: Eva.

A més a més, des de Compromís per Godella volem donar les gràcies a totes les persones de Godella i d’este País que han fet possible el canvi al que estem assistint en estos dies.
Un canvi que des de Godella venim construint des de fa anys. Un canvi en el centre gravitatori de les política, que situarà a les persones en el centre.
Estem assistint a transfomracions arreu del País, d’Oriola a Vinaròs, a la Generalitat i a les Diputacions.
Però el que és més important, assistim a un empoderament històric de la Societat i a una evolució social que hem de ser capaços de portar endavant.

Compromís ha obtingut els millors resultats de la seua història, tant a Godella, amb 1554 vots comptabilitzats, com al País Valencià, amb 456823 vots.
Compromís ha estat decisiu en molts municipis, exercirà l’Alcaldia en més de 80 poblacions i ha obtingut un total de 722 regidors electes.

Des del grup municipal de Compromís continuarem treballant amb més força i valentia per a fer de Godella i de la seua administració un model de gestió eficient i pròxima, que escolte i resolga els problemes de totes les persones.

I esta tasca no la volem fer assoles, no podem fer-la assoles. La farem amb les companyes del PSPV, de Canviem i d’EUPV, i com no, amb les aportacions i oposició del PP i C’s.
Però, a més a més, necessitem que tota la gent de Godella participeu, que ho feu de manera lliure i conscient, que pregunteu, que feu propostes i critiqueu les iniciatives.

Moltes gràcies.