La tercera ciutat que mantindrà amb Godella una relació d’agermanament oficial serà la romana localitat de Lanuvio. Es tracta d’un comune de similars característiques a les de Godella, situat a la província de Roma, a 3 quilòmetres de la capital, a la regió del Lazio, i amb una població quasi idèntica a la de Godella, 13.600 habitants.

«Estem molt satisfets perquè el comune de Lanuvio ha acceptat la invitació de formar part de la nostra xarxa de ciutats agermanades –va comentar el regidor de l’Àrea, Francesc Aràndiga–; es tracta d’enriquir els nostres vincles amb altres cultures que, en molts casos, s’assemblen sorprenentment a la nostra.»

Els intercanvis amb Noisy-le-Roi i Bailly s’han consolidat en tots dos sentits i multitud de col·lectius culturals, entitats esportives, sectors artístics i institucionals s’han beneficiat d’aquesta relació d’agermanament. Ara, a més del de Lanuvio, ja confirmat, s’està estudiant la possibilitat d’afegir un nou agermanament amb una localitat d’Andorra.