L’Ajuntament de Godella i el Centre Reeducatiu Colònia Sant Vicent Ferrer han signat un conveni de cooperació educativa i de construcció personal de projecció social i intercanvi relacional mitjançant el qual els joves interns del Centre amigonià s’estan encarregant ja de repartir el Butlletí Informatiu Municipal (Bim) i repartiran també el Calendari Municipal.

«El programa de col·laboració persegueix que els joves adolescents internats al centre amb sentències fermes o cautelars puguen desenvolupar destreses i competències per a la seua inserció sociolaboral així com la seua participació en projectes que n’afavorisquen la inclusió en un context comunitari», va comentar el regidor de Comunicació, Francesc Aràndiga.

José Miguel Bello, director i representant legal del Centre, va subscriure l’acord al costat del regidor de l’àrea municipal i un dels educadors responsables del programa, Guillermo Mota, dimarts passat, dia en el qual van començar el primer dels repartiments –el del Bim de festes– els joves seleccionats.

En tot moment, els joves estan supeditats al personal educatiu del CR Colònia Sant Vicent Ferrer, responsable del programa en què es desenvolupen les seues activitats.