12a edició Premi de Pintura Ràpida de Godella «Godella i el seu entorn»

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella ha fet públiques les Bases del XII Premi de Pintura Ràpida  «Godella i el seu entorn» que tindrà lloc el 19 de setembre i que, un any més, pretén premiar aquells artistes que siguen capaços de retratar aspectes nous de la localitat en el transcurs d’un dia, des de les 8.30 fins a les 16.00 hores. El mateix dia 19, a les 20 hores, es farà pública la decisió del jurat.

Les obres seleccionades s’exposaran a Villa Eugenia, del 21 de setembre al 18 d’octubre. Les diverses dotacions econòmiques per als quadres seleccionats aniran dels 1.500 als 300 euros, a més de diferents vals bescanviables per material de belles arts. Totes les dotacions econòmiques estan especificades en les Bases del certamen.

Els artistes podran presentar una sola obra i tindran llibertat tècnica i de suport (sempre que aquest no siga inferior a 46 cm x 55 cm). Podran participar artistes de totes les edats, presentant el DNI o la targeta de residència, juntament amb la fitxa d’inscripció. La inscripció i el timbratge dels bastidors es realitzarà el mateix dia 19 de setembre a Villa Eugenia.

Les Bases del XII Premi de Pintura Ràpida de Godella podran consultar-se al web de l’Ajuntament de Godella.

pdfBases

Arxivat en: Cultura i Educació, Pintura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *