Font: www.godella.es

La Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Godella ha llançat una campanya d’anàlisi de l’efectivitat de la promoció institucional amb la qual es pretén conèixer els interessos i les preferències de la ciutadania a l’hora d’informar-se sobre les activitats que s’organitzen en el municipi.

L’enquesta que s’ha posat a disposició de la gent mostra les diferents alternatives i els canals que usa l’Ajuntament per a publicitar la seua programació com ara l’app, la cartelleria, el canal de Facebook, el de Twitter, el butlletí de notícies que setmanalment s’envia als subscriptors, el periòdic o la ràdio.

En la primera experiència realitzada, durant el Festival Residències de Música de Cambra, el canal que més eficàcia va tenir va ser el de la cartelleria, seguit d’uns altres no descrits i de la ràdio i l’APP.

«Pretenem aprofitar al màxim els nostres recursos per a promocionar les activitats que realitzem i que l’abast siga el major possible –va comentar el regidor de Comunicació, Francesc Aràndiga–, per fer-ho necessitem comptar amb la implicació de tots i escoltar els nostres veïns ja que els hàbits de consum d’aquest tipus de continguts promocionals s’han transformat completament en els últims temps, ho continuen fent i, en alguns casos, allò que era vàlid fa 5 o 10 anys, avui dia és inútil o innecessari».

Tota persona que desitge emplenar el qüestionari per a millorar l’efectivitat de les accions promocionals de l’Ajuntament pot descarregar-lo des d’aquesta mateixa pàgina web i remetre’l a [email protected].

communicate-673x594