Font: www.godella.es

Entre el 14 de setembre i el 16 d’octubre es podran presentar les sol·licituds per a acollir-se al pla d’ajudes de material escolar per a l’alumnat que cursa Educació Infantil en els centres educatius sostinguts amb fons públics (col·legis públics i concertats) del municipi de Godella. Es tracta d’una subvenció de 60 euros que la Regidoria d’Educació destina a aquells estudiants inscrits en l’actualitat en el Padró Municipal d’Habitants de Godella, –de la mateixa manera que el pare, la mare, el tutor o la tutora– amb una antiguitat mínima des de la data d’inici del curs escolar 2015-2016.

A més, podrà rebre l’ajuda de material escolar l’alumnat la renda familiar anual de 2014 del qual no supere uns mòduls socioeconòmics que estan entre els 24.089 euros (per a famílies de dos membres) i els 53.665 euros (per als de vuit).

«El nostre objectiu és aconseguir cobrir totes les sol·licituds que entren dins dels requisits marcats –va comentar la regidora de l’Àrea, Teresa Bueso–; l’educació dels nostres joves és una prioritat i ens entestarem a fer que ningú es quede sense estudiar per falta de recursos econòmics».

pdf

10311103-educacion-y-regreso-al-concepto-de-escuela-pila-de-libros-de-texto-globo-terraqueo-de-escritorio-calResolució Ajudes