Font: www.godella.es

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Godella ha llançat la seua nova campanya amb més de 20 propostes formatives dirigides, principalment, a persones adultes. L’oferta per al curs 2015-2016 es distribueix en tres grans capítols: formació bàsica, formació superior i tallers de l’EPA. En total, més de 800 usuaris s’estan beneficiant d’aquestes alternatives i podran continuar fent-ho en el pròxim curs, al qual es podran inscriure a partir del 3 de setembre.

L’oferta de tallers i cursos de l’EPA disposarà de matèries com pintura, ceràmica, anglès –tant per a adults com per a xiquets–, informàtica, valencià, vidre, costura, teatre, francès i creació literària. En Formació Bàsica, els cursos que hi ha disponibles són el d’Iniciació i Cultura General, Pregraduat, Educació Secundària, Preparació per a les Proves de Lliure Accés de Graduat en Educació Secundària i Cicles Formatius de Grau Mitjà, a més de Castellà per a Estrangers i Valencià Oral i Elemental. Finalment, en Formació Superior, els cursos oferits són els de Preparació a Cicles Formatius de Grau Superior i d’Accés a la Universitat.

A més, cal destacar la bonificació de les quotes tant des d’Educació com des de Serveis Socials depenent de la situació econòmica dels concurrents, que disposaran d’una única matrícula per a tots els tallers i cursos.

pdf

CARTELL-EDUCACursos