Font: www.godella.es

La Regidoria de Cultura de Godella ha presentat la cinquena edició del concurs de fotografia digital que porta per títol «Coneix Godella» el resultat del qual el podrà gaudir tota la ciutadania de la localitat a través del pròxim calendari municipal. Els premis establits són els mateixos d’edicons anteriors: un primer premi que estarà dotat amb 250 euros; el segon premi, de 150 euros d’assignació, i el tercer, destinat a joves de fins a 16 anys, amb 100 euros.

La participació està oberta a qualsevol persona, sense límit d’edat, que puga demostrar ser propietària de les instantànies o tenir-ne garantit el dret d’ús per part de la propietària. Hauran de ser originals i inèdites i no podran haver sigut premiades en altres concursos o certàmens. Podran ser en blanc i negre o en color. Es permet el retoc digital sempre que siga per a millorar-ne la qualitat. No es permet afegir-hi o eliminar-ne elements, barrejar fotografies o modificar-ne la composició original.

Cada persona participant podrà presentar fins a 3 fotos de cada modalitat en format JPEG. Hauran de tenir una resolució mínima de 2.560 x 1920 píxels i un pes màxim de 5 megabytes (MB).

Les fotos s’han d’enviar sota un pseudònim a l’adreça de correu <[email protected]> abans de les 24.00 hores del dia 1 de desembre de 2015. Les bases completes es poden consultar en aquesta pàgina.